Støtt Kjelsås Idrettslag!

Postet av Kjelsås IL - Fotball den 19. Mar 2015

Digipost_c.jpg

Norges idrettsforbund har inngått en avtale med Posten. Registrer deg gratis i Digipost, så støtter Posten oss med 25 kroner, klikk her.

Kampanjen varer til 31. mars 2015.

Hva er Digipost?

Digipost er den digitale varianten av den grønne postkassen de fleste av oss har utenfor huset. Det er en sikker digital postkasse på nett som er knyttet opp til personnummeret ditt og vil vare livet ut. I motsetning til den grønne postkassen, er Digipost tilgjengelig overalt på PC/Mac, nettbrett og mobil. Med Digipost vil du for eksempel kunne motta pinkoder, epikriser og prøvesvar digitalt – informasjon som, frem til nå, bare har kunnet blitt sendt fysisk.

I tillegg til å motta post, kan du enkelt laste opp og lagre viktige dokumenter som fødselsattester og arbeidskontrakter etc inn i løsningen. I mobilappen kan du også scanne dokumenter og laste rett opp dersom du har kamera på mobilen din.

Register deg ved å klikk her. Husk å finne frem BankID/Buypass.


Mer inormasjon på sidene til Norges Idrettsforbund her,
http://www.idrett.no/tema/idrettsavtaler/Sider/Digital-dugnad.

Tilgjenglig i AppStore og GooglePlay, så du enkel tilgang fra både mobil og nettbrett.

app-store-logo.jpeg google-play-logo.jpg

Idrettslag får 25 kroner for hver person som verves til Digipost. I tillegg kåres det vinnere hver uke som mottar 3.000 kroner ekstra. Og det laget som prosentvis har klart å rekruttere flest brukere i løpet av kampanjeperioden vinner 20.000 kroner.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline